dinsdag 02 oktober 2018

Design | Van Tjalle en Jasper

Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje van ontwerpers Tjalle en Jasper of ik het leuk vond om één van hun nieuwste ontwerpen te ontvangen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken bij het zien van de stoere kandelaar BOCHT. Deze kandelaar is in twee kleuren verkrijgbaar ‘Really Blue’ en ‘Kind of Pink’. Ik koos voor de roze versie van deze Nederlandse ontwerpers, want man wat is dat een prachtige matte kleur. Ik ben er weg van! De kandelaar is niet meer van onze eettafel af geweest en brandt gezellig elke avond.

In ruil voor de kandelaar werd mij gevraagd om vandaag een foto te delen op Instagram. Een bescheiden vraag. Toen ik de foto ging maken, bleef ik klikken en bij het zien van de foto’s besloot ik er ook een blog aan te wagen. Te mooi voor één foto op Instagram, niet?!

Zondagboek

Zo kan ik gelijk met jullie delen wat ik nog meer op de eettafel heb liggen. Nonspon! Gewoon voor de leuk. Zo was ik bij het zien van de cover meteen verkocht. Het Zondagboek van The Holy Kauw Company ziet er zo prachtig uit! Ik volg hen al een hele tijd met veel plezier op Instagram. Volgens mij volgde ik Mireille (zij is samen met haar man Arno het magisch brein achter dit geweldige concept) al voordat The Holy Kauw Company bestond. Zo bijzonder om zo’n prachtig bedrijf te zien ontstaan! Bij het uitkomen van Zondag klikte ik het boek meteen in mijn online winkelmandje. Nu ligt het hier te smachten om uit te bakken en te koken. Snel maar een momentje inplannen! Het liefst op zondag, natuurlijk.

Cover voor het CB-boekje

Een ander ‘boek’ wat hier op tafel ligt is het groeiboekje van het Consultatie Bureau. Werkelijk, wie heeft die cover vormgegeven? Ik vind het geen sieraad en dat terwijl het eigenlijk zo’n bijzonder boekje is. De momenten in het consultatiebureau zijn niet per se de fijnste, maar ze maken wel indruk op me. Om de ontwikkeling van ons kind zo bewust mee te maken. Tijdens elk bezoek heb ik van elk weeg,- en meetmoment een foto gemaakt. Het is de bedoeling om die hier in het boekje nog te gaan bundelen! Ik dwaal af. Terug naar mijn punt. De cover. Bij Huisje no. 56 vond ik de leukste hoezen met fijne kleuren en printjes voor om het CB-boekje. Ook leuk als kraamcadeautje!

Blomsterkrans

Tot slot nog even een woord over de prachtige gedroogde bloemen van Blomsterkrans wat je op de achtergrond ziet. Daar ga ik komende week mee aan slag. Tot snel!

Laat een reactie achter