zondag 21 januari 2018

Wandlamp van Deens design

Een donker hoekje, dat was deze plek al een tijdje. Met de intrede van de kerstboom werd het ’t gezelligste en meest sfeervolle hoekje van de woonkamer, maar dat duurde natuurlijk maar een paar weken. Stiekem had ik hier al deze wandlamp van Deens design bedacht en zie je ‘m in dit blog om het hoekje kijken.

Indirect licht

Samen met vrolijke voorjaarsbloeiers is het nu weer een fijn hoekje geworden. Ook ’s avonds en op donkere dagen. Meestal laat ik het lampje schuin omhoog schijnen, voor mooi indirect licht. Met het wendbare lampenkapje kan je makkelijk zelf de richting van de lichtbron kiezen. Ook handig als leeslampje voor bijvoorbeeld naast de bank of naast je bed. Ik denk eigenlijk niet genoeg na over goede (en niet alleen mooie) verlichting, maar het is wel super belangrijk voor de sfeer in huis en functioneel licht heb je nu eenmaal ook nodig.

Rise van Normann Copenhagen

Dit spotje ‘Rise’ is van Normann Copenhagen en komt uit de webshop van fonQ. De wandlamp is in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar. Ik koos voor deze warme donkergroen, wat mooi combineert met het essenhouten bevestigingspootje van de lamp en een stoere Scandinavische look geeft.

Kitsch kringloop

En zie je de bloemenkandelaar op het kastje staan? Ik vond ‘m bij de kringloop en was stiekem best trots, dat ik het meest kitscherige uit de hele winkel had gevonden en mee naar huis nam. Gewoon omdat ik er vrolijk van wordt, door de kleurtjes en de bloemen.

Dit blog mocht ik maken in samenwerking met fonQ.

Laat een reactie achter