donderdag 21 juni 2018

Vier de zomer!

‘Vier de zomer!’ is de huidige campagne van mooiwatbloemendoen.nl en is in samenwerking met VBW, vereniging van bloemisten en winkeliers en Smithers Oasis en bloemenveiling Plantion Ede.

Het zomerse gevoel

Bloemen maken het ultieme zomerse gevoel pas echt compleet. Denk aan een boeket met zomerbloemen op de tuintafel, eetbare bloemen in een frisse salade of een arm,- of haarcorsage voor tijdens een festival, bruiloft of gewoon voor een lekker feest.

Winactie

Wanneer je een mooie bos zomerbloeiers koopt, check bij mooiwatbloemendoen.nl eerst even de lijst met deelnemende bloemisten, ontvang je een actievoucher met een unieke wincode. Deze code kan je op op dezelfde website invoeren om te kijken of jij misschien een verzorgde midzomerlunch of een boeket ter waarde van €20,- naar keuze hebt gewonnen. Deze actie loopt tot en met 1 juli.

De start van de campagne

De start van de campagne werd bij bloemenveiling Plantion Ede op passende en uitbundige wijze gevierd. Er werd een feestelijke tafel gedekt, met prachtige boeketten, bloemstukken en zomerse accessoires. Een lust voor het oog! Bij het zien van deze presentatie verzorgd door een echte arrangeur, krijg je meteen zin om aan te schuiven en te beginnen aan een heerlijke midzomerlunch. Hoe toepasselijk!

Oasis Wrap Wristlet

In het promotiepakket zat een Oasis Wrap Wristlet. Herken jij de ‘klaparmbanden’ van vroeger? Ik had ze in verschillende kleuren en prints en klapte er wat mee af om mijn arm! Deze Wrap Wristlet heeft een extra handig plastic houdertje om de band zitten. Bij het dragen voel je daar niets van en je steekt er heel makkelijk bloemen door. Bij het zien van deze armband begrijp je vast wel, dat ik thuis direct aan de slag ging om er weer eentje te maken. Zo’n twee jaar geleden maakte ik er al één voor deze foto’s van mijn hoogzwangere buik. Nu ging ik gewoon voor de leuk mee aan de slag. Ik stak een aantal bloemen door de plastic band en met lijm zette ik twee grote bloemen op de band vast. De speciale bandjes en lijm van Oasis zijn bij je bloemist te koop of te bestellen.

Kies bloemen die wat langer zonder water kunnen. De paarse Veronica ging bijvoorbeeld vrij snel slap hangen. Ook was de Gloriosa een hele mooie, maar niet zo handige keuze. De bloem staat prachtig en bleef lang mooi, maar de meeldraden geven wel vlekken en dat is niet zo prettig voor je kleding. Dus of de meeldraden er af knippen of toch voor een andere bloem kiezen.

Zin gekregen om aan de slag te gaan? Je steelt zeker de show op een fijn feestje met zo’n uitbundige band om je pols!

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Plantion bloemenveiling in Ede. Op de foto’s zie je herhaaldelijk de prachtige druppel snijplank. Een ontwerp van Zilverblauw voor WOWN en te koop bij Kwantum Nederland.

Laat een reactie achter