donderdag 01 juni 2017

Studio Hamerhaai

Wauw! Wat veel enthousiaste reacties op mijn bloemenzee in de reageerbuisvaasjes van Studio Hamerhaai. Super leuk om te lezen dat zoveel van jullie net zo enthousiast zijn over dit design van Nederlandse bodem als ik. Zoals beloofd is het vandaag tijd voor de twee winnaars:

Carmen Robers

Wat een super gave winactie! Ik ben dol op bloemen en met deze gave buisjes komen de bloemen nog mooier tot hun recht! Nu hopen dat ik win!

en

Tomas

Super mooi! Leuk ontwerp, mooi verhaal en hele leuke foto’s! Deze vaasjes staan denk ik in ieder huis prachtig! Zou toch fantastisch zijn als ik mijn lief met dit kado kan verrassen!

Gefeliciteerd! Sturen jullie een mailtje met je adresgegevens? Dan krijgen jullie allebei een reageerbuisvaasje! Staat je berichtje en jouw naam hier nu niet bij, dan hopen we je blij te kunnen maken met een extra kleinigheidje. Tot en met maandag kan je de kortingscode ‘Lisanne’ invullen in de webshop van Studio Hamerhaai. Met deze kortingscode hoef je geen verzendkosten te betalen en word er vijf euro in mindering gebracht op je bestelling van de reageerbuisvaasjes.

Fijne avond! En bedankt voor jullie support!

Laat een reactie achter