dinsdag 20 november 2018

Happy Whatever vaas en kaart

Ben jij iemand die kerstkaarten verstuurt? Misschien is het een leuk idee om eens voor zo’n sfeervolle kaart uit de ‘Special Collection’ van Happy Whatever te kiezen. Voor degene die niet aan kerstkaarten doen, deze collectie is een hele goede reden om dat dit jaar wel op te pakken. Bedenk iemand die wel een keer een leuke attentie verdient, zoek een mooie vaas/kaart uit, schrijf een lieve boodschap en stuur ‘m op. Een kleine moeite en een heel leuk (en origineel) gebaar.

Handgeschreven

Ik mocht de afgelopen weken aan de slag met het stylen en fotograferen van de vaas/kaarten van Irene, het creatief brein achter Happy Whatever. Een hele eer en super leuk om te doen. Met deze kaartencollectie heb je in een floep en een zucht een toffe vaas op tafel staan. Je vouwt de kaart op de aangegeven lijnen en met de handige plakrand zet je ‘m vast. Een simpele fles of een glas is prima om vervolgens met water te vullen en in de vaas/kaart te zetten. Meer heb je niet nodig! Hoe leuk is het om, met een lieve boodschap er op, zo’n bijzondere vaas/kaart naar een dierbaar persoon te sturen. Want hoe leuk de online wereld ook is, er gaat niets boven het ontvangen van een handgeschreven kaart.

Special Collection

De ‘Special Collection’ van Happy Whatever bestaat uit ‘Midnight Gaze’ en ‘Dazzling Sky’. Diep donkerblauw als de nacht, met een prachtig goud accent, denkend aan fonkelende sterren. De afgelopen nachten mochten we weer genieten van sterren aan de hemel en een frisse kou. Dat is precies waar deze twee kaarten aan doen denken. Perfect voor deze tijd van het jaar en snel klaar om een stoere bessentak of een dikke Chrysant in te zetten.

Een fijn gebaar

Langzaam komt het besef, dat het toch echt weer die tijd van het jaar is. Korte dagen, lichtjes en versieringen verschijnen en we gaan nu toch echt heel hard richting december. Dit is voor mij ook de periode om een ander te verrassen. Iemand blij te maken. Met een mooi cadeau of een fijn gebaar. De vaas/kaarten van Happy Whatever lenen zich daar perfect voor. Weet jij iemand te bedenken die zo’n vaas/kaart verdient? Laat het dan op mijn Instagram account weten. Deze keer dus niet voor jezelf, maar om iemand anders te verblijden. Donderdag kies ik twee mensen, die wel een vaas/kaartje verdienen.

Fijne dinsdag!

3 Antwoorden

  1. Voor mijn mama,

    Mama’s verdienen natuurlijk altijd extra aandacht. Maar ze is er als ik haar nodig heb. Ze maakt zich te veel zorgen om me nu mijn relatie over is. Dus dit is een mooie manier om haar te bedanken voor alles. En het ziet er ook nog eens mooi uit.

  2. Voor mijn vriendin,
    Omdat ze de liefste van de wereld is en omdat ze helemaal fan is van het heelal! Hoe perfect zou deze kaart/vaas dan ook zijn voor haar 😊

  3. Voor mijn lieve oma van 81. Ze is al 30 jaar alleen, woont 45km bij me vandaan en we bellen elke week. Ze doet nog altijd mee met ons gezin als we sinterklaas vieren en we nemen elkaar graag in de maling met onze gedichten.
    Oma vindt echte bloemen zonde om te krijgen want ze verwelken veel te snel vindt ze. Daarom krijgt ze dit jaar een mooie bos met echte, mooie bloemen. Die zullen mooi staan in deze vaas, met een knipoog naar opa!

Laat een reactie achter