woensdag 29 maart 2017

Handed By

In november mocht ik een blog schrijven over de Handed By Up. Een multifunctionele mand op pootjes. Handed By is een Nederlands merk. De producten zijn bewust, eerlijk en worden handgemaakt van gerecycled plastic en bamboe en ze zijn kinderarbeid vrij. Daar worden we blij van!

Naast de manden heeft Handed By ook hele fijne vazen in de collectie. Ik dit blog zie je de BOWL en de SWING. De BOWL vaas is een mooie grote mand, verkrijgbaar in verschillende kleuren, gevlochten om een glazen vaas. Zo staat de vaas stevig op tafel en kunnen je bloemen vrolijk pronken. Ze zijn kindvriendelijk, doordat de mand als stootkussentje fungeert. Op dat soort dingen let ik tegenwoordig. Misschien zet ik komende zomer deze ‘greyish green’ vaas zelfs wel op de tuintafel!

Het kleintje is de SWING. Eigenlijk is het een plantenhanger. Bij dit ‘peach’ mandje zit ook een ‘orange’ macramĂ© hanger. Ik vind ze samen een mooi duo. Vandaar dat ik de hanger even weg liet en het glazen vaasje vulde met een mini boeketje en op tafel heb gezet bij de BOWL. Let wel op, want de onderkant van dit vaasje is eigenlijk niet bedoeld om zo neer te zetten en daardoor wat wankeler. Wanneer de bloemen zijn uitgebloeid vul ik de SWING met een groene plantje en gaat ’t ie mooi de lucht in.

In de catalogus vind je alle producten van Handed By en hier vind je een overzicht van de verkooppunten.

Fijne avond!

Een Antwoord

  1. Wat een prachtige plaatjes weer, ik hou van de handed by mandjes, heb er ook een aantal in huis. Ze zijn onverwoestbaar!

Laat een reactie achter