zondag 14 oktober 2018

Busje Bloemen

Vorige week kwam Busje Bloemen bij mij op bezoek. Nu zie ik je denken, je bedoelt: een busje met bloemen kwam langs? Nee, nou ja, ook, eigenlijk. Busje Bloemen is een super tof initiatief en concept bedacht door Monique en Kim. Op het moment dat Kim mij benaderde voor een samenwerking en ik het Instagram account van Busje Bloemen bekeek, was ik verkocht. Deze dames hebben stijl! Wat een prachtig visitekaartje is het account van Busje Bloemen. Neem maar eens een kijkje. Dan snap je meteen wat ik bedoel.

Een vaste route door Rotterdam

Nu ben ik woonachtig in Veenendaal en ligt ons huis niet direct op de route van Busje Bloemen. Busje Bloemen rijdt drie dagen in de week een vaste route door Rotterdam. Hier kun je de verschillende routes bekijken. Busje Bloemen is een rijdende bloemenwinkel met een uniek concept. Zo parkeren Monique en Kim gerust op verzoek hun bus bij een klant in de straat en kun je bijvoorbeeld gebruik maken van VAAS: ‘Vase As A Service’. Zo worden je bloemen gelijk in een meegebrachte vaas geschikt of je leent een vaas, dat is voor Kim en Monique ook geen probleem.

Kim en Monique

De bus rijdt drie dagen in de week, maar Kim en Monique zijn zeven dagen in de week met bloemen bezig. Zo verzorgen ze onder andere bruidswerk, rouwwerk, events en bezorgen ze hun bloemenpracht ook nog gewoon bij de mensen aan huis. Monique en Kim kennen elkaar van STOAS, hogeschool in Wageningen, waar ze beide de opleiding Bloemsierkunst volgden en tegelijk slaagden voor hun diploma. Samen bedachten ze het concept Busje Bloemen. Nou, lieve mensen die uit de buurt van Rotterdam komen. Ik zou het wel weten!

Deze maand is Busje jarig en bestaat het geweldige concept drie jaar. Gefeliciteerd, meiden! Nog vele bloemrijke en succesvolle jaren toegewenst!

Een heerlijke najaarsbos

De bloemen van Busje Bloemen verdeelde ik over twee vazen. Zo kan ik er dubbel van genieten en vullen de bossen elkaar mooi aan. Ik wilde dat ik jullie de rozen in dit boeket kon laten ruiken. Ze geuren ZO heerlijk! Het was lastig om te kiezen waar de boeketten neer te zetten. Op de eettafel, waar de bloemen prachtig pronken tegen de roze rode muur of op mijn bureautje. Ik maakte namelijk een nieuw werkplekje in de woonkamer, waardoor een fijn nieuw bloemenhoekje is ontstaan.

Het is een heerlijke najaarsbos, in rijke roze en bordeauxrode tinten. Dat past perfect bij het gevoel van dit zomerse weekend. Lekker los, een beetje boho zelfs. Het is zo leuk om door mijn bloggen over bloemen met steeds meer soorten bloemen, stijlen en concepten in aanraking te komen.

Busje Bloemen bedankt voor deze toffe samenwerking!

Fijne zondag!

Een Antwoord

  1. Oooo Lisanne, dat schilderij van die vogelšŸ˜ƒ… Hij is prachtig door eenvoudšŸ¤— groetjes Caro

Laat een reactie achter