dinsdag 17 juli 2018

Renske Versluijs sieraden en accessoires

Renske Versluijs startte in 2010 als Nederlandse ontwerpster met haar accessoires en sieraden label. Ik volg Renske met haar mooie ontwerpen al een tijdje op Instagram en vind het super leuk, dat ik nu drie van haar mooie producten hier op het blog mag delen.

Sieraad voor aan de muur

Alle producten van Renske worden in eigen atelier, in verschillende ateliers in Nederland of in twee kleine bedrijfjes in Portugal allemaal met de hand gemaakt. De collectie accessoires bestaat onder andere uit riemen, tassen en portemonnees. Al deze producten worden gemaakt van prachtig zacht Frans leer. Deze leersoort zie je ook terug bij het sieraad voor aan de muur wat een ereplekje in mijn wandkastje gevuld met keramiek heeft gekregen. Een primeurtje! Wat ik met jullie mag delen. Deze serie is pas vanaf september verkrijgbaar. In dit prachtige sieraad voor aan de muur zie je duidelijk hoe Renske Versluijs haar stempel op haar producten drukt. De stijl van Renske kenmerkt zich door het combineren van materialen als leer, porselein, hout en rozé goud. Het rozé goud is uit Italië afkomstig. Zo zijn alle materialen die Renske in haar producten verwerkt van Europese afkomst.

Broches

Ik vind de ontwerpen van Renske Versluijs te gek. Net even anders en lekker speels en fris. De broches in pasteltinten worden gemaakt van twee kleuren porselein of het patroon wordt met de hand beschilderd, zoals bij deze twee exemplaren op de foto’s. De broches zijn bij mij favoriet. De gecoate messing broche waar het porselein op bevestigd is maakt het totaalplaatje helemaal af. Dit is een sieraad waar je heel origineel mee voor de dag kunt komen en waar je zeker complimentjes op zult gaan krijgen! Begin jaren ‘90 droeg ik als kind veel broches. Ik heb er een aantal bewaard en kan niet wachten tot ik ze bij mijn dochter op kan spelden. Wat mij betreft zijn broches weer helemaal van nu en zeker wanneer het zulke mooie ontwerpen als van Renske Versluijs betreft.

Winactie

Heb ik je een beetje lekker gemaakt voor deze fijne sieraden? Dan heb ik iets leuks voor je. Ik mag deze twee broches namelijk weggeven! Wil jij een kansje wagen? Klik je dan even door naar mijn Instagram account? Daar lees je meer informatie over deze winactie en kun je een kansje wagen. Fijne avond!

3 Antwoorden

  1. Supermooi en origineel!

  2. Ze heeft zo’n leuke stijl!

  3. Wat zijn ze leuk!!!

Laat een reactie achter