vrijdag 02 juni 2017

Peach Pink

Begin jij al in de vakantiestemming te komen? Het weer draagt daar zeker een steentje aan bij. Ook vliegen de laatste weken van het schooljaar voorbij. Nog maar vijf! Naast blogger zijn, sta ik op maandag en dinsdag voor de klas. Dit jaar ben ik pas in januari gestart, na mijn zwangerschapsverlof en daardoor lijkt het schooljaar nog sneller te gaan. Vakantieplannen hebben we nog niet gemaakt, daar zijn we nooit zo goed in. Dat vooraf plannen, maar dat is tot nu toe elk jaar meer dan goed gekomen.

Mijn outfit ligt al wel klaar en deze kekke rugzak hoort daar bij. Bij fonQ vind je de hipste tassen en meest praktische modellen om mee te nemen op vakantie of om alvast uit de zoeken voor het nieuwe schooljaar. Ook niet onbelangrijk om weer goed mee voor de dag te kunnen komen!

Ik ging voor een stoere rugzak van Fjällräven. Deze tas is lichtgewicht, waterdicht en in de fijnste kleurtjes verkrijgbaar. Peach Pink zo heet deze kleur. Een rugzak of tas heeft vaak de neiging om in huis in het zicht te liggen. Lees: rond te slingeren. Op tafel, aan een stoel of in de gang. Je hebt ‘m meestal de volgende dag toch weer nodig. Dan is het prettig wanneer de tas mooi is en lekker kleurt! De Kånken rugzak van Fjällräven is wat mij betreft de Gucci op rugzakken gebied.

Deze rugzak is in 1978 ontworpen om rugklachten bij Zweedse schoolkinderen te voorkomen. In de tas passen precies twee A4 ringmappen en dat heeft het formaat van de tas bepaald. Het achterpand is gewatteerd, zodat die ene pen niet in je rug gaat prikken en het logo is reflecterend voor extra veiligheid. Dus naast mooi is deze tas ook nog eens praktisch. Win win. Ik word er blij van. Wanneer je er mee voorbij ziet komen, even zwaaien, hoor!

Een Antwoord

  1. Leuke tas en mooie foto’s! Ik heb ‘m ook in het kakigroen met oranje en ben er superblij mee. Heb er inderdaad geen rugpijn mee tijdens lange uitstapjes en gebruik ‘m ook gewoon om naar het werk te gaan. Toprugzak!

Laat een reactie achter