vrijdag 28 juli 2017

Kussen voor op de bank | Panapufa

Kussen voor op de bank

Bij een kussen kies je meestal uit een vierkant of een rechthoekig exemplaar, maar heb je wel eens aan een rond kussen voor op de bank gedacht? Er zijn echt hele leuke varianten verkrijgbaar. Kijk maar naar deze handgemaakte kussens van Panapufa. Door de kleuren, patronen en handwerktechnieken laat Panapufa haar Poolse roots zien. De kussens zijn gemaakt van honderd procent Merino wol en verkrijgbaar in maar liefst vijfentwintig verschillende kleuren! Ik koos voor twee warme herfsttinten. Deze kleuren heten ‘terra’ en ‘green’. Ik merk dat ik gedurende een seizoen altijd toeleef naar en nadenk over het volgende seizoen.

Kleuraccenten in huis

Bij mijn favoriete bloemist vond ik kaarsen in precies dezelfde kleur roestbruin als het terra kussen. Leuk om zo een kleurtje terug te laten komen. Door kaarsen in een gewaagde kleur te kiezen, kan je makkelijk wisselen. Wanneer ze zijn opgebrand, zet je er zo weer nieuwe in. Een budget vriendelijk tip om te wisselen met kleuraccenten in huis. Boven de bank hangt een vintage schilderij, waar het brique kleurtje ook weer in terug komt.

Panapufa

De kussens van Panapufa staan heel speels op de bank, vrolijk op ons bed in de slaapkamer en kunnen zelfs als mini poefje op de grond dienst doen als zitplaats. In de slaapkamer heb ik een terra kaars, net als in de woonkamer, in de zwarte kandelaar van het Scandinavische designmerk HAY gezet. Het groen komt terug in de vaas van Hella Duijs en de kleur op de muur.

Fijn weekend!

Op de foto’s van de woonkamer zie je eindelijk een stukje van het zwart ijzeren rek wat wij aan de muur hebben opgehangen. Het rek kocht ik bij Intratuin en is een verzamelplaats voor (hang,-)planten geworden. Tot maandag maak je nog kans op deze Harper in Liby Stone, dat is ons model 3-zitsbank, maar dan in een fris grijze kleur. De Multipin kandelaar naast de bank is van Sebastian Bergne en komt bij Livv Lifestyle vandaan, een geweldige sfeermaker voor in huis. 

4 Antwoorden

  1. Geweldige kleuren. Ik ga gelijk eens kijken op die site. Bedankt voor de tip.

  2. Van de week zag ik al op instagram dat terra kussen op de grond liggen. Ik dacht gelijk even in de gaten houden. Heel gaaf!

  3. Geweldige kleuren, zien er echt mooi uit die kussens. En wat leuk het krijt boven het bed!!

Laat een reactie achter