woensdag 10 januari 2018

Orgalux, CorineKrul en Sophie

Vakantie, daar waren we aan toe! De kerstvakantie is altijd bij voorbaat al gevuld met veel gezelligheid tijdens alle feestdagen, maar ook uitrusten en niets moeten was heel erg welkom. Vandaar dat ik ervoor koos om ook echt even helemaal offline te zijn. Gewoon weer eens ouderwets een boek in één ruk uitlezen, wat een luxe! We vulden de dagen met familie en fijne momenten. Nu weer helemaal bijgetankt en vol inspiratie weet ik niet zo goed waar ik zal beginnen. Afgelopen weekend fotografeerde ik er al lustig op los en nu sta ik te trappelen om mijn blogjes weer online te zetten.

Travel set van Orgalux

Ik begin vandaag met een mix aan onderwerpen en foto’s, die samen verrassend leuk met elkaar matchen. Allereerst wil ik jullie graag kennis laten maken met de Travel set van Orgalux. Ideaal. Hierin kan in mijn mooiste sieraden niet alleen veilig en stijlvol opbergen, ik stop het hele doosje ook makkelijk in mijn koffer en neem het zo mee! Ken jij dat? Dat je alles ingepakt denkt te hebben voor je vakantie en dat je op de plaats van bestemming er achter komt dat je je sieraden vergeten bent? Mij is dat herhaaldelijk gebeurd. Inpakken is toch al niet mijn favoriete bezigheid en met deze travel set hoef ik daar helemaal niet meer over na te denken. Nu ben ik eigenlijk niet eens van heel veel ringen of armbandjes om, maar ik vind het toch altijd wel leuk om iets passend bij mijn kleding te dragen. Deze set (double) van twee stapelbare cubics is in rood en zwart verkrijgbaar en de siliconen band, die ervoor zorgt dat het doosje niet open kan springen, in meerdere kleuren. Wanneer het voor jouw sieraden collectie voldoende is, dan kan je ook voor een enkel (single) exemplaar kiezen. Orgalux is specialist in de kunst van het opruimen, kijk maar eens op de website van hun webshop, daar vind je nog veel meer handige en mooie opbergers!

Collage’s van CorineKrul

Op het witte kastje in de woonkamer heb ik een nieuwe print neergezet van Corine Zandbergen. Haar collage’s onder de naam CorineKrul zijn gemaakt van beelden uit tijdschriften als Elle, And C en meer. Haar ontwerpen zijn lekker eigenwijs en geven een vrolijke knipoog in huis. Het past perfect bij de voorjaarslook, want na alle kerst deco zijn wij daar heel erg aan toe! Daarom zette ik voorjaarsbolletjes in het keramiek jubileum vaasje van Nienke van de Pol en kocht ik bij de bloemist een heerlijk bosje met een mooie voorjaarstak, een sneeuwbal, een trosroosje en mooie Franse tulpen.

Sophie stoel

Door Hartman werd ik gevraagd om een ontwerp in te dienen voor Sophie ‘Chair of the year’. Natuurlijk wilde ik dat! We zijn namelijk al wat plannen aan het maken voor het voorjaar. De tuin moet wat aangepast worden voor Julie, zodat het er kindveilig is en daarbij kan de tuin ook wel een opfrisbeurtje gebruiken. Een nieuwe en dan ook nog eens zelfontworpen tuinstoel past daar zeker wel bij! Extra leuk dat mijn tweede naam ook nog eens Sophie is. Links op de foto zie je hoe onze tuin er afgelopen zomer uitzag en rechts op de foto zie je mijn ontwerp voor Sophie. Ik bedacht om dit jaar ook echt wat meer kleur in de tuin toe te gaan voegen. Zondag kreeg ik bericht dat mijn ontwerp geselecteerd is en mag staan in de tien nominaties voor het winnende ontwerp. Mocht je op mijn ontwerp willen stemmen, dan vraag ik om je hartje! Dat is namelijk alles wat je hoeft te doen, jouw favoriete ontwerp liken. Breng jij je stem uit? Hier vind je de blog top tien op een rijtje en hier vind je mijn ontwerp. Alvast bedankt voor je support!

Vanavond hoop ik te beginnen aan een verfklusje in de woonkamer en aan het einde van de week mag ik een nieuwkomer in ons huis met jullie delen, die al héél lang op mijn wensenlijstje stond!

Tot snel en een fijne woensdag!

Laat een reactie achter