dinsdag 12 december 2017

Op de toilettafel | Handed By

Al een tijdje was ik op zoek naar handige opbergers voor in de badkamer. Het viel nog niet mee om praktische manden te vinden, die precies op het muurtje achter de wc passen. Daarbij wil ik natuurlijk ook graag dat ze er een beetje leuk uit zien. De nieuwe YUP beauty cube van Handed By bood voor mij uitkomst. De maat is perfect, ze zien er mooi uit (ook op de toilettafel) en ze zijn heel handig in het gebruik.

Kerst cadeautje

In de praktijk staat er dus eentje in de badkamer (op het muurtje achter de wc) met alle kleine bad speeltjes van Julie er in. Mooi opgeruimd! De andere dient als make-up tas. Leuk op het bureautje in onze slaapkamer, zo is het net een toilettafel. Stiekem zou ik er nog wel eentje willen. Die staat op mijn verlanglijstje voor Kerst. Want ook voor het opbergen van sieraden zijn ze ideaal. Leuk als Kerst cadeautje toch?!

Opberger, make-up tas of toilettas

Wanneer je op reis gaat hoef je niet eerst je make-up of sieraden uit te zoeken. De stevige ritssluiting en het handige handvat zorgen er voor dat je ze zo met je meeneemt! Fijn, want eerlijk gezegd heb ik een bloedje hekel aan inpakken. De beauty cube is er in drie verschillende maten (S, M en L) verkrijgbaar. De grootste maat zou je als echte toilettas kunnen gebruiken, daar passen alle flessen als douchegel, bodylotion en shampoo in.

De YUP beauty cube

De YUP beauty cubes zijn nieuw in de collectie van Handed By. Ze worden met de hand gemaakt van PU leer en zijn in twee verschillende prints en kleuren verkrijgbaar. Alle producten van Handed By worden op een eerlijke manier gemaakt en zijn 100% kinderarbeidvrij.

Wasmand Venice

Als bonus mocht ik ook nog eens een nieuwe wasmand uitzoeken! Ik koos het model ‘Venice’ in de kleur ‘Marsala’. Deze kleur past heel mooi bij de roze en groen tinten van de beauty cubes.¬† De mand is vochtbestendig en aangezien wij wel toe waren aan een nieuwe wasmand, staat deze bij ons in de badkamer. De oude heb ik op zolder gezet, waar er nu vier staan. Handig voor het scheiden van de was. Eentje voor bont, zwart en wit en eentje voor de fijne was.

Wat mij betreft zijn de opbergmanden van Handed By is natuurlijk eindeloos te gebruiken in huis!

Een Antwoord

  1. Oh, die zijn echt heel mooi! Ik zoek ook nog opbergmandjes voor in de badkamer en deze gaan nu direct op mijn verlanglijstje. Thanks voor de tip Lisanne

Laat een reactie achter