maandag 01 mei 2017

Multipin

Gezien in Scandinavische interieurs op Pinterest en Instagram en natuurlijk in verschillende tijdschriten. Wat een stoere kandelaar deze Multipin van Sebastian Bergne. Prachtig verstild voor zomer èn winter. Zeker op zo’n regenachtige en grijze dag als vandaag gaan de kaarsjes gezellig weer aan. Maar ook op een mooie zomerdag zie ik deze kandelaar sfeervol op onze tuintafel branden en straks met Kerst kan de kandelaar op de eettafel pronken.

De Multipin kandelaar is mooi mat zwart en heeft op een rond dienblad zeven staanders om een kaars op te pinnen. Ze hoeven niet kaarsrecht in het gelid, maar mogen nonchalant erop gezet worden. De Multipin is verkrijgbaar in de webwinkel Livv Lifestyle, waar je onder andere mooie accessoires kunt shoppen voor in huis. Waaronder fijn Scandinavisch design.

Zijn zeven kaarsen net wat te veel voor jou? Er is ook een exemplaar voor één kaars. De punten van de staanders zijn heel erg scherp om de kaars goed te kunnen bevestigen. Toch is het handig om de punt even te verwarmen, zo pin je de kaars nog makkelijker op de kandelaar en voorkom je dat deze splijt. Wanneer een pin leeg is kan je ‘m veilig afdekken met meegeleverde afdek dopjes. Dat is dan weer prettig voor de veiligheid van de kleintjes in huis. Voor mezelf trouwens ook, want ik kan nog wel eens wat onhandig zijn.

Ik vind het zo leuk dat er in Nederland nu ook een webshop is, waar deze prachtige kandelaar verkrijgbaar is! Wij hebben er al heel wat branduurtjes op zitten en gaan daar nu nog een paar aan toevoegen. Fijne avond!

Een Antwoord

  1. Een lastig item deze multipin.. Maar in deze setting super! Annemieke

Laat een reactie achter