woensdag 11 april 2018

Keramiek van Schneid

Keramiek van Schneid bewonder ik al geruime tijd. Deze kan, maar ook de bordjes, de mokken, de schaaltjes… bekijk voor de grap eens het Instagram account van Schneid. Dat is toch pure chocola?! Pure chocola voor keramiek,- en interieurliefhebbers, want ook de lampen van Niklas en Julia Jessen zijn in één woord fantastisch. Ik vind het geweldig dat ik een product van Schneid Studio op mijn blog mag delen, want ik ben oprecht fan van dit briljante ontwerp duo.

Niklas en Julia

Niklas en Julia zijn de oprichters en de ontwerpers van de lampen, meubels, het keramiek oftewel de hele collectie van Schneid. Het Duitse Schneid staat voor natuurlijke materialen, pure lijnen en sprekende kleuren. De passie spreekt uit de producten en het vakmanschap straalt er van af. Het is misschien leuk om te vertellen, dat ik tijdens het fotograferen van deze karaf steeds meer spullen weghaalde. Eerst zette ik de kan gewoon zo op tafel, uiteindelijk hield ik alleen nog de bloesemtakken over. Zelfs het schilderij ging van de muur. Meer heeft dit ontwerp namelijk niet nodig, dan alleen een stel mooie voorjaarsbloeiers, die je trouwens ook weg kan laten. De kan is namelijk af te dekken met een mooi rond dekseltje.

The Unison set

‘The Unison’ set bestaat uit zeven verschillende onderdelen, waarvan deze karaf er één is. Het keramiek is in vijf kleuren verkrijgbaar, die met de hand gemengd worden. Allemaal even mooi. Deze kleur wordt koraal genoemd en neigt naar oud roze. De binnenkant van de karaf is geglazuurd en de buitenkant is mooi mat gelaten. Wat een geluk, hè?! Om zo’n pareltje aan mijn keramiek collectie toe te mogen voegen!

Laat een reactie achter