zaterdag 01 september 2018

Handgemaakt marmeren betonobject

Vanuit huis met de natuur verbonden zijn, dat is waar House Raccoon voor staat. Voor elk verkocht object planten Anneleen en Nathan een boom. Ze doen dit natuurlijk niet letterlijk zelf. House Raccoon werkt samen met de organisatie Onetreeplanted en richt zich op die manier op de herbebossing binnen Ghana.

Handgemaakt

De producten van Anneleen en Nathan zijn allemaal handgemaakt. In het atelier begint het zorgvuldige proces al met het maken van een mal. Er worden geen standaard mallen gebruikt, deze ontwerpen en maken zij helemaal zelf. Daardoor is er een volledige creatieve vrijheid en kan bijvoorbeeld de vorm of de afmeting van een product helemaal zelf bepaald worden. Het beton wordt gemengd met marmerstof. Een afval product van marmer, wat er voor zorgt dat de objecten van House Raccoon nog sterker zijn. Alle marmeren betonobjecten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn waterdicht, vorstbestendig en bestand tegen de hitte van kaarslicht.

Speelse geometrische vormen

De speelse geometrische vormen, de prachtige kleuren en het goede verhaal. Ik ben fan en ik vind het geweldig dat ik een blog mag delen over deze mooie producten. Ze zien er niet alleen tof uit, het concept is ook ijzersterk. Met veel plezier koos ik voor de kleur bos groen en combineerde ik dit met de roze/rood gemarmerde variant. Ik ben onwijs blij met het resultaat. Door de verschillende vormen en formaten kan ik gemakkelijk en stijlvol spelen met groepjes groen in huis. De onderzetter komt ook uit de webshop van House Raccoon en is echt een aanrader. Zo vormen de objecten een mooi geheel.

Planten of sfeerverlichting

Naast planten kun je de objecten ook vullen met kaarsjes. Leuk om komende winter eens uit te proberen. Ik ga eerst voor de groene variant. Fijn om na de zomervakantie weer groen in huis te halen! De komende dagen (2 en 3 september) is House Raccoon ook te vinden op het showUP event. Voor degene die daar heen gaan, neem eens een kijkje bij de prachtige stand van Anneleen en Nathan.

Fijn weekend!

Laat een reactie achter