woensdag 28 maart 2018

Behoefte aan kaarslicht in huis

Ben jij een voor,- of tegenstander van het verzetten van de klok? Ik hou van donkere dagen en het binnen gezellig maken. Zodra Julie op bed ligt en de boel beneden is opgeruimd, gaan hier gelijk de kaarsen aan. Ik moet er best wel weer even aan wennen, dat het nu langer licht is. Zeker op regenachtige dagen als deze. Heb ik behoefte aan kaarslicht in huis. Toch vind ik de energie die het geeft als de dagen weer langer worden ook fijn. Zelfs wanneer dat betekent dat ik de sfeerverlichting pas wat later aan kan steken.

Aqua de Soi

Ik mocht de afgelopen weken mooie en verantwoorde kaarsen van Huisparfums.nl uitproberen. Deze exemplaren kunnen wel meteen na het eten aan, zelfs op hele zonnige dagen. Niet allemaal tegelijk natuurlijk, want het zijn geurkaarsen van het merk ‘Aqua de Soi’. Perfect om bijvoorbeeld vervelende etensluchtjes in huis te verdrijven. Daar heb ik namelijk echt een hekel aan. Wij hebben een open keuken en na de maaltijd blijven etensgeuren flink hangen in de woonkamer. Deze geurkaarsen blijken een fijne oplossing!

In een prachtig vormgegeven blik

Ik mocht drie geuren uitproberen. ‘Balinese teak’, ‘Anjou Melon’ en ‘Quince & Passion fruit’. De kaarsen zitten in een prachtig vormgegeven blik, met de hand gegoten, die zo op tafel gezet kunnen worden. Er is bij dit merk keuze uit 23 geuren, met allemaal een ander vormgegeven blik. Dus een goede match vinden qua kleur en geur voor jouw interieur moet lukken! Wat mij betreft is ‘Balinese teak’ perfect voor de woonkamer. Past ‘Anjou Melon’ lekker fris op het toilet en kan ‘Quince & Passion fruit’ een romantische sfeer in de slaapkamer brengen. Ik heb al gezien dat er ook een geur ‘Lemon Chiffon’ bestaat. Ik denk dat ik die voor van de zomer op de tuintafel reserveer!

Verantwoorde geuren

Huisparfums.nl heeft de grootste keuze in verantwoorde geuren die dierproefvrij, ecologisch geproduceerd en zonder schadelijke stoffen zijn. Zo komt The Soi Company uit Amerika, Noord-Californië. Zij hebben zich gespecialiseerd in het maken van geurkaarsen van soja. De kaarsen zijn niet gemend met andere wassen, waardoor ze schoner branden. Wist jij dat er in heel veel geurdisffusers en kaarsen schadelijke stoffen als lood, alcoholen en pesticiden zitten? En dat er voor veel kaarsen gebruik gemaakt wordt van dierproeven? Ik was me daar totaal niet van bewust. Wat een prachtige eco bewuste producten heeft Huisparfums.nl dan! Met een grote keuze, want naast The Soi Company heeft Huisparfums.nl nog veel meer mooie merken in het assortiment.

Een heerlijk subtiele geur

Het is misschien leuk om te zeggen dat ik helemaal niet zo van de geuren in huis ben. Ik kan bijvoorbeeld ook helemaal niet tegen sterk  ruikende bloemen als hyacinten, lelie’s of violieren. Maar deze kaarsen vind ik echt een aanrader! Ze verspreiden een heerlijk subtiele geur èn zien er ook nog eens mooi uit. Dus nu, zo meteen na onze avondmaaltijd, drie keer raden wat ik ga aansteken!

Gezellige avond!

2 Antwoorden

  1. ik hou van de lente.. dat is mijn favoriete seizoen, alhoewel ik het wel ontzettend gezellig vind om samen binnen te zitten als het koud is buiten. Heerlijk met een kop chocomel, de open haard en een kaarsje. Ik heb zelf niet zoveel kaarsen thuis, alleen voor decoratie dan. Niet om aan te steken. Ik ben benieuwd naar dit kaarslicht en de subtiele geur.
    https://www.onlineparketshop.nl/

  2. Wat een leuk artikel! En lekker gezellig, kaarslicht! En geurkaarsjes in huis zijn helemaal heerlijk!

    Groetjes Marieke
    http://www.sukhi.nl

Laat een reactie achter