vrijdag 12 oktober 2018

Abstract kussen Pink van Tom Dixon

Soms zie ik iets en weet ik meteen, ja, dat is het! Ik heb het talent om uren (soms zelfs dagen of weken) te wikken en te wegen, maar het komt ook wel eens voor dat ik direct een beslissing neem. Dat was in dit geval zo. Bij het zien van het Abstract kussen Pink van Tom Dixon uit de webshop Mister Design wist ik meteen, dat is een match.

Met de hand gemaakt

Alle kleuren van onze zithoek komen samen in dit kleurrijke exemplaar. Het blauw van de muur en het perzik kleurtje van het vloerkleed passen geweldig. De rode en donkerblauwe kleuren in het kussen geven lekker pit en het kussen geeft door de mooie materialen een gezellige toevoeging op de bank. Ik ben waanzinnig blij met dit ontwerp van Tom Dixon. De kussens worden met de hand gemaakt, met behulp van technieken uit de tapijtindustrie. Het resultaat is niet alleen prachtig design, maar ook een heerlijk zacht en wollig kussen. Naast het kussen op onze bank is er ook een variant in een warme bordeauxrode kleur genaamd ‘Wine’.

Winteropstelling

Door dit kussen, ging onze zithoek van zomer,- naar winteropstelling. Het sfeervolle bloemenschilderij hingen we weer op boven de bank, de grijze bank wisselde met de groene (eerst stond de grijze bank voor het raam en de groene tegen de muur, nu is dat andersom) en het grijs/blauwe kastje verschoof van het witte tussen muurtje weer naar de lange blauwe muur. Waarom dit nu de perfecte opstelling voor de winter is? Eerlijk gezegd heb ik geen idee, dat gaat meer op gevoel en met het Abstract kussen om het geheel af te maken voelt het goed. Ben jij nog op zoek naar een mooi design kussen?

Ilex takken

Als kers op de taart en dit geval als bes op het plaatje, vond ik de eerste Ilex takken van het jaar in dè perfecte kleur. Van zo’n vondst en aankoop kan ik waanzinnig blij worden. De eerste van het seizoen. Fijn ook dat Ilex weken staat. Ze zijn (zeker nu aan het begin van het seizoen) nog wel prijzig, maar ook echt je aankoop waard. Je hebt er lang plezier van!

Heb jij dat ook wel eens? Een vondst waar je hart een sprongetje van maakt?

Fijn weekend!

3 Antwoorden

  1. Een heel mooi kussen idd, ook 1 waar mijn oog zou vallen!

  2. Ik ben heel benieuwd waar dit vloerkleed vandaan komt?!

    Groet Sandra

Laat een reactie achter